Huisdierportretten van kunstenares Ninja Heevel, huisdierportret van foto vanaf 5o euro, huisdierenschilderij, schilderij van hond, schilderij van huisdier, portret van hond, honden schilderij, hondenportret, katten schilderij, huisdier portret, kado voor hondenliefhebber, portret van huisdier, honden kado, hond kerst kado, labrador schilderij. duitse herder schilderij, jack russel schilderij, huisdier opdracht kunst

Huisdierportretten van kunstenares Ninja Heevel. Ook dol op je huisdier? Mail mij een foto en laat me een portret voor je schilderen. Je hebt al een echt kunstwerk van je lieveling aan de muur vanaf 55 euro.

Feburari 2018:


Binnenkort bij weer nieuwe 1 les workshops bij Zinder.

Dit keer gaan we een avond schilderen en tekenen op muziek, lekker abstract loskomen. kijk op de Zinder site voor meer informatie en om je aan te melden. 


September 2017


Vanaf eind Oktober geef ik korte reeks lessen in het nieuwe cultuurcentrum van Tiel "Zinder".Inschrijven kan op de website van de Plantage.

In de eerste reeks staat de mens centraal.  

Het tekenen van portretten is een kunst op zich. Niet alleen het traditionele tekenen naar model maar vooral bezig zijn met het karakter van de persoon en de inhoud. Dit levert uitdagende opdrachten op als: "Teken een portret van je geliefde" of "Schilder het innerlijk van de mens als Marlene Dumas".Ook aan het uiterlijk wordt aandacht besteed door één van de lessen te schilderen naar levend model. Er wordt gewerkt met houtskool, krijt, pastel en aquarel. Beginners en mensen met ervaring zijn welkom.


START: 31-10-2017

DAG: dinsdag

TIJD: 19.30 - 21.30 uur
LOCATIE: 2.03 atelier

LESSEN 4 xTARIEF € 73,55 excl btw

€ 89,00  incl. 

In de kast van de Gelderlander.

Pien Koome van de Gelderlander heeft een artikel geschreven over Studio NIN en Rafael Drent heeft een mooie foto gemaakt. Het artikel staat in De Gelderlander en ik sier de voorpagina van Rivierenland, van 1 Februari. Klik hier voor het online artikel.