Huisdierportretten van kunstenares Ninja Heevel, huisdierportret van foto vanaf 5o euro, huisdierenschilderij, schilderij van hond, schilderij van huisdier, portret van hond, honden schilderij, hondenportret, katten schilderij, huisdier portret, kado voor hondenliefhebber, portret van huisdier, honden kado, hond kerst kado, labrador schilderij. duitse herder schilderij, jack russel schilderij, huisdier opdracht kunst

Huisdierportretten van kunstenares Ninja Heevel. Ook dol op je huisdier? Mail mij een foto en laat me een portret voor je schilderen. Je hebt al een echt kunstwerk van je lieveling aan de muur vanaf 55 euro.

Na de kunstacademie in s'Hertogenbosch ben ik dieren gaan schilderen, ze vrolijken mijn dag op en hopelijk die van jou ook.

Als je graag een aquarel wilt van je hond, kat of andere dier kun je een opdracht kiezen in de winkel, Email mij een foto of een aantal foto's.

Tips voor het kiezen van een foto:

Een goede foto is de basis van een goed schilderij. Probeer zo veel mogelijk in daglicht een foto te maken, met een duidelijk beeld van het gezicht en de ogen en uiteraard zo scherp mogelijk.

Als je een portret wilt met het gehele lijf zorg er dan voor dat lichaamsdelen goed zichtbaar zijn en helemaal op de foto staan.

Wanneer je niet zeker weet wat een goede foto is, laat mij er dan even naar kijken dan zoeken we samen een goede foto uit en een goede compositie voor een aquarel.

Materiaal:

Ik gebruik de beste materialen voor mijn aquarellen, deze zijn lichtecht en hebben het beste kleurenpalet. Ik gebruik: Italian Fabriano 300g140lb ongebleekt papier, Derwent aquarel potloden and Winsor & Newton aquarel verf.

Maten:

Het papier wat ik gebruik is meestal op a4 formaat (21cm x 30) , dit formaat is makkelijk in te lijsten.

Ik kan ook groter een portret schilderen 27cm x 35 cm is ook te koop in de winkel

Maar op verzoek kan ik ook een ander formaat schilderen.

Het is ook mogelijk 2 huisdieren te laten schilderen, deze schilder ik ook op 27cm x 35 cm papier.

Portretten zijn in ongeveer in 3 weken klaar, Ik stuur daarna een foto van het schilderij en wanneer je er blij mee bent stuur ik het naar je op.

Schilderijen worden stevig in karton verpakt en verzonden met Post NL.


Heb je nog vragen? mail me of stuur het antwoordformulier in.Ninja Heevel, StudioNIN.nl  honden portret, huisdier portret, honden schilderij